fotos valkenburg 330Garage Veldhuis is Gillian Veldhuis. Gillian is pas 31 jaar en heeft meer dan 15 jaar ervaring en kennis. Opgegroeid in een garagefamilie is de liefde voor auto’s dan ook vroeg ontstaan. Elke vakantie hielp hij mee en vanaf het moment dat het kon is Gillian werkzaam geweest in de autowereld.

Bij verschillende bedrijven heeft hij zijn kennis en ervaring opgedaan. Altijd met de droom ooit een eigen garage te kunnen starten. Na het behalen van zijn APK keurmeester in 2009 begon het dan ook echt te kriebelen. Via via kwam hij in begin 2013 erachter dat het garagepand van Renee Nelck leeg stond. Garage Renee Nelck was hier sinds 1977 gevestigd en stond al enige jaren leeg. Het was liefde op het eerste gezicht. Dit pand met al zijn oude karakteristieke elementen werd de droom.

Nu moet u weten dat veel mensen dachten “Hij is gek!”. U kunt ook zien waarom, want onder het kopje Werkplaats hebben wij de voor en na foto’s geplaatst. Het pand was in zeer slechte staat: Van verzakte vloeren tot lekkages, alles had dit pand. Maar zoals u kunt zien: Waar een wil is is een weg. Het pand is nu een mix van het oude karakteristieke pand met moderne techniek.

Het belangrijkste wat Garage Veldhuis wil uitdragen is het ouderwetse vertrouwde gevoel. U kunt met al uw vragen/problemen op het gebied van auto’s bij ons terecht.

krantenartikel